Werkwijze

Kiest u voor samenwerken met Magenta marketing? Dan kiest u voor een team ervaren professionals die altijd streven naar topkwaliteit. Magenta marketing werkt nauw samen met ontwerpers, webbouwers, telemarketeers, tekstschrijvers en andere creatieven. Om voor iedere opdrachtgever het beste beentje voor te kunnen zetten.

 

Planmatig werken aan effectieve marketing

Op basis van het eerste intakegesprek, de kennismaking en uw probleemstelling, werken we een helder plan van aanpak uit. In vrijwel alle projecten maakt een team van de opdrachtgever (of dat nu directie is of medewerkers) actief deel uit van het projectteam. Dat zorgt er niet alleen voor dat het project actief gedragen wordt door uw organisatie, maar ook dat de kennis die in uw bedrijf aanwezig is optimaal benut wordt.

Flexibele marketing, met duidelijke afspraken en doelstellingen

Magenta marketing kijkt verder dan één enkele marketingcampagne of –actie. Een prachtige mailing versturen zonder opvolging is weggegooid geld. Om uw marketingbeleid naadloos aan te laten sluiten, maken we vooraf afspraken. Wat is de hoofdvraag? Wat komt daarbij (meer nog) kijken? Wanneer beginnen we en wat is de deadline? Vervolgens ontvangt u een duidelijk voorstel inclusief stappenplan, tijdsplanning en begroting. Volledig, duidelijk, to-the-point. Zodat u weet waar u aan toe bent.

Waarom Magenta marketing?

Magenta marketing is de specialist op het gebied van marketing voor mkb bedrijven tot 150 medewerkers. Het is onze missie om kennis en mankracht in te zetten bij bedrijven zonder marketingafdeling of in het geval van een tijdelijke vraag naar specifieke marketingkennis. Onze doelstelling: Met een slimme strategie en zonder forse investeringen uw omzet vergroten. In samenwerking met u en/of uw medewerkers, bij u op locatie of vanuit het eigen kantoor.Weten waar Magenta marketing goed in is? Lees enkele succesvolle Projecten of check de Referenties. Of neem meteen Contact op voor een afspraak op uw locatie.