Referenties

Ruud Riemersma - Efko Beton

Magenta marketing + Bakker Ontwerp is de perfecte cocktail voor online succes! Professioneel en doelgericht met gevoel voor design en detail.

Hans Barendregt - ICT Concept

De samenwerking tussen ICT Concept en Magenta startte in 2012 met een opdracht onder tijdsdruk: binnen een maand (1) een compleet nieuwe website opleveren (2) in een nieuwe huisstijl bij een (3) nieuw te selecteren bureau. Rinske coördineerde de volledige bureauselectie, introductie van de nieuwe huisstijl. De website werd op de afgesproken datum opgeleverd. Binnen drie maanden was zelfs de hele achterstand van ruim een half jaar weggewerkt.

Roeline Kuiper - Rotenco Communicatie


"Rinske heeft zich bewezen als zeer betrokken en professioneel lid van de Communicatie Commissie van de Jongeren Commerciële Club Friesland (JCCF). Vanuit deze samenwerking vroeg Rinske mij om ondersteuning bij teksten voor haar nieuwe website. Tijdens onze inhoudelijke gesprekken kwam dezelfde professionaliteit, vakkennis, gedrevenheid en vooral de persoonlijke binding ten aanzien van het resultaat naar voren als tijdens het werk voor de commissie. Dankbaar maak ik gebruik van haar goede marketing tips.

Gerard Haitsma - salesmanager Hotel Galamadammen:

"Ik heb Rinske de Jong leren kennen als een positief ingesteld en ambitieus persoon met een enorme drive en kennis op marketinggebied. Dat wat ze zegt, maakt ze waar. Ze weet dingen te omschrijven zoals ze zijn: duidelijk, kort, bondig, maar vooral 'to the point' en doelgericht. Samen met Rinske heb ik de netwerkgroep FrysB (Fryslân in Business) opgezet. Mede door haar enthousiasme en inzet is dit binnen een jaar uitgegroeid naar een nieuwe succesvolle businessgroep.

Frans Adema – Eigenaar Feenstra Media

"Samen hebben we met Rinske de Jong van Magenta verschillende projecten met goed resultaat en een zeer prettige samenwerking weten af te ronden. Rinske is een professional die zeer sociaal, snel en accuraat tot de kern weet te komen. Haar ervaring, kennis en gedrevenheid resulteert in een zorgvuldig uitgestippeld maakbaar plan. Haar enthousiasme is haar breekijzer wat zorgt voor een constante productie, planning en oplevering".

Pim Pera – Eigenaar Decorette Sneek

"De samenwerking met Rinske de Jong van Magenta marketing is een hele ervaring. De ogen op marketing- en social mediagebied worden geopend. We hebben de ervaring met Rinske als zeer plezierig ervaren, wij wisten niets op het gebied van social media. In 10 sessies is ons haarfijn uit de doeken gedaan wat de do's en don'ts zijn op dit specifieke marketing gebied. Ons website bezoek is verdrievoudigt. We kunnen haar van harte aanbevelen, ook voor een lezing over dit vakgebied".